15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Destanı

Bu destan, bir milletin uyanış gecesi, 40 yıldır sinsice hazırlanan bir planın bir gecede paçavra gibi yırtılıp atıldığı gecenin adıdır.

15 Temmuz destanı, içimize yerleştirilmiş, bazen bir siyasi parti bazen bir sivil toplum örgütü ya da bir medya organı kisvesi altında hareket eden ihanet yapılarının büyük umutlarının bu milletin evlatlarınca söndürüldüğü gecenin adıdır.

15 Temmuz destanı, iç ve dış mihraklarca her fırsatta aşağılanmış, hakir görülmüş ve ötekileştirilmiş bir milletin yedi düvele indirdiği Osmanlı tokatıdır.

15 Temmuz destanı, hürriyeti tehlikeye düştüğünde “Garb’ın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar / Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var” dizelerinin en iyi tanımladığı, bu milletin göğsünü nasıl yiğitçe siper edebileceğinin, liderinin etrafında nasıl sımsıkı kenetlenebileceğinin en açık bir şekilde gösterildiği bir gecenin adıdır.

İçerideki ve dışarıdaki karanlık tüm mihraklar her platformda “ulumaya” devam ediyorlar, etsinler. Biz korkmuyoruz! Nasıl böyle bir imanı boğabilir medeniyet iddiasındaki tek dişi kalmış canavarlar? Biliyoruz ki iman ve küfür mücadelesi kıyamete kadar sürecektir. Sizin her hayâsız akınınızda biz göğsümüzü siper etmeye devam edecek, sizi kendi bataklığınızda boğacak, karanlık planlarınızı kendi başınızda patlatmaya devam edeceğiz. Elbette Rabbimizin va’d ettiği günler yakındır, belki yarındır, belki yarından da yakındır. Kim bilir?

67 ülkede 354 sivil toplum kuruluşu üyesi ile İDSB olarak 15 Temmuz ruhunu yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Bu gecenin o gün şafak sökene dek dünyanın hemen her köşesinde bizlere göz yaşlarıyla dua eden Müslüman kardeşlerimize en büyük umut ışığı olduğunu kalbimizde tutarak bu destanı asla unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Bilvesile, şehitlerimize Rabbimizden tekrar rahmet, gazilerimize iki cihan saadeti, aziz milletimize birlik beraberlik içinde esenlikler niyaz ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İDSB