İDSB İslam Kalkınma Bankası ile Görüştü

Haberler

İDSB İslam Kalkınma Bankası ile Görüştü

İDSB İslam Kalkınma Bankası ile Görüştü

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere İDSB heyeti Suudi Arabistan da bulunan İslam Kalkınma Bankası (IsDB) yetkilileriyle buluştu. Genel sekreterimiz Av. Ali Kurt, bilhassa son yıllarda geçekleştirilen önemli faaliyetlerimizden STK fuarı ve alt birimlerimizden olan İYP, ICR, Genç İDSB, UAE ve USTA proje eksenli yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretimizden memnunluk duyduklarını kaydeden İslami Finansal Yatırımlar Bölümü Müdürü Dr. Ali Chatti Bey, bir sonraki fuara katılmak istediklerini beyan ettiler. Kurumlar arasında ortak pek çok çalışma alanının bulunabileceğini hususen bu yıl IsDB yönetiminin STK’larla ilgili projelerin desteklenmesine ağırlık verdiğini kaydetti.

IsDB yetkilileri bu alanda birlikte çalışma yapabileceklerini bilhassa “Uluslararası Sivil Toplum Akademisi” (USTA) projesinin kendilerinin üzerinde çalıştıkları projeyle birebir örtüştüğünü belirtti. Bu konuda iki kurumun iş birliği yapabileceği pek çok alan bulunduğunu belirten Muhammed Bey, İDSB’nin bilgi ve tecrübesinden istifade etmek istediklerini kaydetti.

Toplantı karşılıklı temennilerden sonra tamamlandı.